Tatarák s parmazánem

29.12.2024 Pepa Nemrava

Kdo by neznal tatarák. Pojďme si tuto lahůdku připravit s kuchařem Pepou Nemravou, který v tomto receptu nepoužívá kečup ani worcester. S topinkami je tato verze velmi luxusní a rozhodně stojí za to!

Tatarák, topinky

Zdroj: kuchař Pepa Nemrava

Na tatarák budete potřebovat:

  • 300 g hovězí svíčkové
  • 50 g červené cibule
  • 30 g cornichons okurek (maličké okurky)
  • 20 g kapar
  • 20 g parmazánu
  • čerstvá chilli paprička dle chuti
  • 2 ČL dijonské hořčice
  • 1 žloutek
  • sůl
  • bílý pepř

Cibuli, okurky, kapary a chilli papričku si nakrájíme na velmi jemno a vše dáme do misky.

Přidáme hořčici, nastrouhaný parmazán, osolíme, opepříme, promícháme a dáme zatím do ledničky.

Maso si očistíme a nakrájíme na velmi jemné kostičky, ty přisypeme do misky a vše důkladně promícháme.

Žloutek do tataráku přimícháme až těsně před podáváním.

Dobrou chuť!

 

Zdroj: kuchař Pepa Nemrava

Kuchař Pepa Nemrava Recepty




Informace (nejen) pro prarodiče

Přihlaste se k odběru novinek a buďte v obraze bez ohledu na počet svíček na vašem dortu. Pokud nám dáte svůj e-mail, slibujeme, že jej budeme používat k zasílání důležitých nebo zajímavých sdělení. Prosíme, zkontrolujte si svoji emailovou schránku, kam jsme poslali potvrzovací e-mail.

© 2025 Proprarodice.cz, s.r.o.
by Media Heroes