Limanda se zeleninovým mixem Julienne

17.08.2024 Family Market s.r.o.

Jednoduché, rychlé, zdravé a výborné!

Filet limandy na prkénku s bylinkami a česnekem

Zdroj: Family Market

Čas přípravy: 20 minut 

Počet porcí: 4                                                  

Suroviny:

2 lžíce kostiček cibule                    

800 g Filety z limandy                   

limetka                               

máslo                                  

olivový olej                                       

sůl

pepř                                     

tymián                                

zelená petrželka                                             

600 g Zeleninový mix Jullienne 

Postup přípravy:             

Filety z limandy vyjměte z obalu a nechte rozmrazit v lednici v misce přikryté víčkem.

Na rozpálené pánvi rozpusťte kousek másla s kapičkou olivového oleje, přidejte kostičky cibule a nechte mírně zesklovatět. Snižte teplotu, přisypte Zeleninový mix Julienne a krátce prohřejte (zhruba 8-10 minut).

Zeleninovou směs na závěr ochuťte solí a pepřem a promíchejte.

Filety z limandy omyjte a osušte papírovou utěrkou. Osolte, opepřete a okořeňte tymiánem. Na pánvi rozpalte trochu olivového oleje a při střední teplotě smažte filety zhruba 5 minut.

Servírujte posypané nasekanou zelenou petrželkou a s kouskem limetky.

Doporučujeme podávat s rozpečenými bagetkami (Pečivo mix) a bílým vínem.

Dobrou chuť vám přeje Family Market.

 

Autor: Family Market s.r.o.

Recepty




Informace (nejen) pro prarodiče

Přihlaste se k odběru novinek a buďte v obraze bez ohledu na počet svíček na vašem dortu. Pokud nám dáte svůj e-mail, slibujeme, že jej budeme používat k zasílání důležitých nebo zajímavých sdělení. Prosíme, zkontrolujte si svoji emailovou schránku, kam jsme poslali potvrzovací e-mail.

© 2024 Proprarodice.cz, s.r.o.
by Media Heroes