Čatní z červené cibule

18.08.2024 Pro prarodiče s.r.o.

Cibulové čatní ve skleničce s karbanátky a červenou cibulí

Zdroj: redakce PROPRARODIČE

Suroviny

400 g červené cibule

150 ml červeného vína

50 g třtinového cukru

2 lžíce balsamica

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

V hrnci smícháme všechny přísady a pozvolna vaříme – redukujeme, dokud nevznikne konzistence marmelády. Tato doba závisí na šťavnatosti cibule, minimálně však 45 minut.

Po dosažení požadované konzistence přeneseme čatní do čistých sklenic, očistíme kraj a zavíčkujeme.

Skladujeme v lednici nebo zavaříme


Autor: redakce PROPRARODIČE

Recepty Zavařování




Informace (nejen) pro prarodiče

Přihlaste se k odběru novinek a buďte v obraze bez ohledu na počet svíček na vašem dortu. Pokud nám dáte svůj e-mail, slibujeme, že jej budeme používat k zasílání důležitých nebo zajímavých sdělení. Prosíme, zkontrolujte si svoji emailovou schránku, kam jsme poslali potvrzovací e-mail.

© 2024 Proprarodice.cz, s.r.o.
by Media Heroes