Obalovaná treska s hráškem

13.03.2024 Family Market s.r.o.

Treska pestrá patří mezi nejčastěji lovené ryby světa, má krásně šťavnaté maso. Není proto divu, že se i v českých domácnostech stala synonymem pro mořské ryby. Ideální příloha k této rybě je mladý hrášek, který můžeme např. jednoduše restovat na másle. A chutnat bude celé rodině.

Obalovaná treska s hráškem

Zdroj: Family Market s.r.o.

Ingredience:

800 g Obalovaná treska

800 g Hrášek

50 g másla

sůl, pepř

Postup:

Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte zmrazený hrášek a restujte 5-10 minut. Hrášek by neměl restováním zhnědnout.

Troubu předehřejte a vyjměte Obalovanou tresku z obalu. Ve zmraženém stavu vložte do trouby a pečte při 220 °C 20-25 minut.

Pokrm můžete doplnit bramborovou kaší.

Dobrou chuť Vám přeje Family Market.


Autor: Family Market s.r.o.

Recepty




Informace (nejen) pro prarodiče

Přihlaste se k odběru novinek a buďte v obraze bez ohledu na počet svíček na vašem dortu. Pokud nám dáte svůj e-mail, slibujeme, že jej nebudeme používat k posílání vtipů na pondělí, ale k zasílání důležitých či zajímavých sdělení.

© 2024 Proprarodice.cz, s.r.o.
by Media Heroes