Obalovaná treska s hráškem
Treska pestrá patří mezi nejčastěji lovené ryby světa, má krásně šťavnaté maso. Není proto divu, že se i v českých domácnostech stala synonymem pro mořské ryby. Ideální příloha k této rybě je mladý hrášek, který můžeme např. jednoduše restovat na másle. A chutnat bude celé rodině.
Zdroj: Family Market s.r.o.
Ingredience:
800 g Obalovaná treska
800 g Hrášek
50 g másla
sůl, pepř
Postup:
Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte zmrazený hrášek a restujte 5-10 minut. Hrášek by neměl restováním zhnědnout.
Troubu předehřejte a vyjměte Obalovanou tresku z obalu. Ve zmraženém stavu vložte do trouby a pečte při 220 °C 20-25 minut.
Pokrm můžete doplnit bramborovou kaší.
Dobrou chuť Vám přeje Family Market.
Autor: Family Market s.r.o.