Gurmánský zážitek na jižní Moravě
Hledáte-li jedinečný gurmánský zážitek v srdci jižní Moravy, restaurace Chateau Petit je místem, které byste měli navštívit. V malebném prostředí Hraničního zámečku vás čeká kulinářské umění šéfkuchaře Davida Viktorina a nezapomenutelná atmosféra.
Restaurace Chateau Petit:
V malebném prostředí jižní Moravy, přímo v hotelovém resortu Chateau de Frontiere (Hraniční zámeček), se nachází jedna z nejvyhledávanějších restaurací v regionu – Chateau Petit. Tento podnik nabízí jedinečný gurmánský zážitek, který se vymyká běžným představám o venkovské gastronomii. Ať už přicházíte na víkendový pobyt nebo na delší dovolenou, personál restaurace vás zahrne profesionálním servisem a pozve vás na cestu za mimořádnými chutěmi.
Pod vedením šéfkuchaře Davida Viktorina
Restaurace Chateau Petit stojí pod vedením uznávaného šéfkuchaře Davida Viktorina, který své bohaté zkušenosti z brněnských oceněných podniků, včetně restaurace U Kastelána, přetavuje v kulinářské umění zde. Viktorinova filozofie spočívá ve využití čerstvých, lokálních surovin a propojení tradičních chutí s moderními technikami vaření. Výsledkem je důmyslně sestavená nabídka pokrmů, která se mění v závislosti na sezóně a dostupnosti nejčerstvějších surovin.
Lokální spolupráce
Chateau Petit klade důraz na kvalitu surovin a spolupracuje s místními pěstiteli, farmáři a chovateli, aby zaručila maximální čerstvost. V nabídce restaurace nechybí domácí pečivo, vlastní uzeniny, fermentovaná zelenina a osvěžující domácí limonády. Každé jídlo je pečlivě připraveno s ohledem na detail a harmonii chutí.
Vína, koktejly a moderní prostředí
Milovníci vína ocení široký výběr z moravských i zahraničních vin, které jsou součástí vlastní vinotéky restaurace. Pro ty, kdo hledají relaxaci a zábavu, nabízí Chateau Petit nejen vynikající gastronomii, ale také dvě bowlingové dráhy a pro hosty hotelu Chateau de Frontiere také sezónní koktejlový bar u venkovního bazénu. Zde si můžete vychutnat alkoholické i nealkoholické drinky ve stylovém prostředí pod širým nebem.
Chef’s table Za Domem
Pro ty, kdo hledají něco opravdu výjimečného, připravila restaurace Chateau Petit v roce 2023 novinku – venkovní posezení Chef’s table Za Domem. Toto exkluzivní místo, určené pro dvanáct osob, je situováno mezi vzrostlé stromy a nabízí pokrmy připravované na otevřeném ohni, v peci na chléb či z vlastní udírny. Zdejší zážitek je určen pro opravdové labužníky, kteří chtějí vychutnat jedinečné chutě v klidné atmosféře přírody.
Chateau Petit není jen restaurace, ale místo, kde se snoubí profesionální servis, vášeň pro kulinářské umění a přátelská atmosféra. Je to dokonalá destinace pro všechny, kdo chtějí zažít nezapomenutelný gastronomický zážitek v srdci jižní Moravy.
Zdroj: HZ Hotel s.r.o.
Fota: HZ Hotel s.r.o.